Skip to main content

BARTENDERUTBILDNING I AYIA NAPA, CYPERN

Scandinavian Bar Academy utbildar dig till en internationell bartender. Denna bartenderutbildning hålls i Ayia Napa, Cypern på svenska, men vi tar emot elever från hela Norden. En fyra veckors utbildning med fokus på kunskap, kvalitet & service. Inga förkunskaper krävs!

SBA gör dig till legitimerad bartender och med certifikatet du erhåller efter avklarad utbildning har du möjlighet att jobba världen över. Efter avklarad utbildning och praktik kommer vi att erbjuda dig jobb på Cypern om intresset finns. Detta för att du så snart som möjligt skall påbörja din karriär inom bartenderyrket.

Garanterat jobb

Tack vare Scandinavian Bar Academys kontakter med barer, klubbar och restauranger samt dess högt ansedda rykte kan barskolan garantera jobb efter avklarad bartender kurs utomlands. Jobb garanteras på Cypern, Ayia Napa samtidigt som certifikatet även värderas högt i andra länder. SBA är ensamma om att kunna erbjuda denna fördelaktiga jobbgaranti.

Bartenderkursen

Under bartenderutbildningen på Cypern i Ayia Napa kommer du att gå igenom alla grundläggande moment för att bli en bartender av högsta klass. Förutom teoretisk lära om diverse spritsorter och kundpsykologi kommer du även att praktisera fysiskt på barskolan. Under bartenderkursens praktik kommer dina färdigheter att sättas på prov vilket ger dig en uppfattning om hur det är att arbeta som bartender.

Vad som alltid ingår när du bokar din utbildning hos oss.

Jobbgaranti efter avklarad utbildning

Internationellt diplom och referenser

Kostnadsfri delbetalning

Gratis events och utflykter

Unika samarbeten med barer och nattklubbar

Högkvalitativ utbildning med välutbildad personal

Fyra veckors teoretisk och praktisk kvalitetsutbildning

Utbildningen sker på en av Europas finaste öar, Cypern

Studiematerial

VIP - Kort

Rabatter på events

Boende fyra veckor i Ayia Napa

Flaring-lektioner

Gemensamma utgångar

Avslutningsmiddag och fest

Aktiviteter med
Nordic Invasion

Vad man lär sig om på

Scandinavian Bar Academy

Utrustningen

Du lär dig att hantera en bartenders alla verktyg.

Baruppställning

Du får lära dig att ställa upp baren inför ett arbetspass.

Alkohollära

Här får du lära dig om de olika spritsorterna en bartender arbetar med. Vi går igenom historian av produktionen och smaksättningen av olika spritsorter.

Hygien

Personlig hygien och renlighet är en självklar förutsättning för att du ska få arbeta som bartender. Vi går därför igenom hur du på bästa sätt förbereder dig inför ditt arbetspass.

Etikett

Att ha respekt för sin arbetsplats är en viktig del av att vara bartender, här får du lära dig om etikett bakom baren.

Dekoration

Du får lära dig hur du dekorerar olika cocktails och drinkar på olika sätt.

Mixologi

Här lär du dig att blanda drinkar. Denna del av utbildningen lär dig principerna för mixologi, hur du bygger en drink i lager/nivåer. Du kommer att få lära dig över 100 av de populäraste och vanligaste cocktailsen.

Speed Mixing/Pouring

I den här delen av bartenderutbildningen lär du dig att förbereda ett flertal drinkar snabbt och exakt utan att behöva använda dig av mätmått.

Kundservice

Du lär dig att ge effektiv, tillmötesgående och framförallt trevlig service. En nöjd kund kommer tillbaka, en nöjd kund ger dricks och en nöjd kund sprider ett gott ord om din bar. Vi går även igenom hur man hanterar berusade gäster.

Flairing

Vi kommer även lära dig hur workingflair går till. Det betyder att du lär dig att showa i baren samtidigt som du blandar drinkar. Det finns möjlighet att gå extra flairlektioner.

Serveringstillstånd

Vi kommer gå igenom de olika regler och lagar som gäller i Sverige vid alkoholservering. Du får lära dig att servera alkohol med medvetenhet.

Prov

Under kursen har vi flera delprov som spelar in på ditt slutbetyg. Allt för att se till att du är i fas med din uppläsning och att du har vad som krävs för att bli bartender. Läs mer om vad som krävs för att bli bartender här

En Bartenderkurs utomlands som ger dig minnen för livet

SBA är mycket mer än bara en bartenderkurs utomlands. Det är ett äventyr med som berikar dig med minnen för livet. Under utbildningens gång träffar och stiftar du bekantskap med mängder av olika personer. Du kommer att träffa och lära känna turister under praktiken men också lära känna personalen som jobbar på de olika barerna och nattklubbarna på orten. Du kommer att knyta vänskapsband för livet och detta är en bidragande anledning till att majoriteten av våra elever väljer att stanna kvar i Ayia Napa efter bartenderutbildningen. Under veckorna som du tillbringat på skolan har du förhoppningsvis fått en uppfattning om vad Ayia Napa har att erbjuda men också kommit nära många personer på plats.

Under din vistelse i Ayia Napa kommer du få möjlighet att ta del av många upplevelser. Havsgrottor, stränder i världsklass, event som barrundor och partybåt och mycket mer. Läs mer om våra aktiviteter i Ayia Napa.

Boka nu

Vid bokning finns även dessa tillval:

Avbeställningsskydd
(399 SEK)

Flexibel bokning
(700 SEK)

Boka om din kurs utan extra kostnad.

Utbildningsgaranti
(895 SEK)

Vi hjälper tills du klarar kursen. Om du inte klarar kursen har du med detta tillägg möjlighet att gå om den. (Boende ingår ej).

Vill du ta del av ett exklusivt erbjudande?

Få med dina vänner på utbildningen och få rabatt på din egen!
Ta del av erbjudandet här