Om Oss

Scandinavian Bar Academy grundades år 2004 och har sedan dess utbildat bartenders i världsklass. Med vårt koncept och våra fantastiska lärare håller vi elitnivå på våra utbildningar, och våra elever blir detsamma.

Vi håller en professionell nivå på våra lektioner men ser till att kursen blir som den skall vara, ett roligt minne för livet.

För oss har upplevelsen en stor betydelse.  Därför har vi ett samarbete med Nordic Invasion, Sveriges största arrangör av ungdoms- och studentresor.

Tillsammans med Nordic Invasion anordnar vi fester och aktiviteter som är en exklusiv förmån för deras resenärer och våra elever. Detta för att skapa upplevelser utöver studierna. Läs gärna mer SBA i Norge här.

SBA har kontor i Ayia Napa på Cypern och i Stockholm.
Självklart får du mer än gärna besöka oss för ett personligt möte. Kontorstiderna i Stockholm är 8-18 alla vardagar.

Mission och Vision

Scandinavian Bar Academy ska utvecklas och bli den mest framgångsrika och mest omtyckta barskolan i världen.

Scandinavian Bar Academy ska distribuera eleverna en förstklassig barskole-utbildning och utveckla individen utifrån varje elevs förutsättningar. Scandinavian Bar Academy ska alltid vara professionellt närvarande under varje kursdag och ge eleven dess största upplevelse.

Genom diversifiering och respekt för sina anställda ska Scandinavian Bar Academy stimulera intern kreativitet inom företaget för att därigenom utveckla sin tjänst och alltid ligga i framkant.