Skip to main content

Black Friday-kampanj

Fynda bland våra Black Friday-erbjudanden.
Få upp till hela 5000 SEK i rabatt.

BOKA BARTENDERSKOLA

Trygghetspaketet ingår på alla kurser! Läs mer HÄR.

2024

Kurs 1:
Ayia Napa

15 april – 10 maj 2024
Boende: Ingår

Pris: 13.995:-

Ord. pris: 19.000:-

Kurs 2:
Ayia Napa

13 maj – 7 juni 2024
Boende: Ingår

Pris: 15.995:-

Ord. pris: 19.000:-

Kurs 3:
Ayia Napa

17 juni – 12 juli 2024
Boende: Ingår

Pris: 18.995:-

Ord. pris: 21.000:-

Kurs 4:
Ayia Napa

15 juli – 9 aug 2024
Boende: Ingår

Pris: 16.995:-

Ord. pris: 22.000:-

Kurs 5:
Ayia Napa

12 aug – 3 sep 2024
Boende: Ingår

Pris: 16.995:-

Ord. pris: 21.000:-

Varför ska du välja att utbilda dig med oss?

Scandinavian Bar Academy erbjuder den perfekta kombinationen av en oförglömlig social upplevelse och högklassig bartenderutbildning. Vi vill att du skall berikas med nödvändig erfarenhet men framförallt minnen för livet. Det som gör SBA än mer unikt är att vi erbjuder arbete inom branschen på plats efter avklarad utbildning.

Jobbgaranti

Efter avklarad kurs så garanterar vi eleverna ett jobb på plats i Ayia Napa, eller någon annan härlig medelhavs resort, som exempelvis Magaluf på Mallorca, eller på Rhodos i Rhodos stad. Detta är vi den enda barskolan i världen att erjuda våra elever!

Hur kommer det sig att vi kan hålla så låga priser?

Tack vare våra goda relationer med våra samarbetspartners på Cypern som vi haft i snart 20 år kan hålla nere priserna på bland annat boende, varor, utrustning och events.

Kvalitet framför kvantitet

Med närmare 20 års erfarenhet i branschen och över 5000 utbildade elever har vi högsta fokus på kvalité. Vi har ett framgångsrikt koncept där utbildningen individanpassas efter varje elevs särskilda behov.

Eleverna i fokus

Våra lärare håller eleverna i fokus! Vårt mål är att alla elever ska klara av utbildningen med godkända betyg. Därför erbjuds extra lektioner och en individanpassad utvecklingsplan för att uppnå bästa möjliga resultat.

Lärorik utbildning, kunniga lärare och sköna människor. En perfekt kombination för en sommar man aldrig glömmer. jag uppskattar också att det ingick praktik i en riktig bar under hela utbildningen så man är redo att börja jobba direkt.

Erik

Otrolig upplevelse med fantastiska människor. Lärorik utbildning i paradiset Ayia Napa. Kombinera studierna med restaurangbesök, utekvällar och utflykter är för kul. VIP-kortet gjorde dessutom att vi hade allt till rabatterade priser.

Joel

Jag valde att gå SBA eftersom jag ville jobba utomlands. Efter utbildningen fick jag jobb på en klubb i Ayia Napa och stannade sommaren ut. SBA gjorde att jag växte väldigt mycket som person och träffade vänner för livet.

Isac

Att samtidigt som studierna få praktisera på olika barer och klubbar gjorde att jag var mer än redo att börja jobba efter utbildningen. Jag tyckte att de var väldigt kul att SBA arrangerade sköna events och aktiviteter utöver studierna.

Elin

Jag gjorde SBA först som en rolig grej och hade inga planer att jobba som bartender. SBA fick mig att gilla yrket som bartender, idag älskar jag mitt jobb och tack vare SBA så har jag jobbat på olika platser runt om i världen.

Petter

Vill du ta del av ett exklusivt erbjudande?

Få med dina vänner på utbildningen och få rabatt på din egen!
Ta del av erbjudandet här