Skip to main content

SBA Apartments

Populärt lägenhetskomplex

Under utbildningen kommer Scandinavian Bar Academys elever att bo på Ayia Napas populäraste lägenhetskomplex – SBA Apartments!

På lägenhetskomplexet erbjuds en skön atmosfär med ett mycket centralt läge.

Bo tillsammans

SBA Apartments är sedan många år ett populärt boende för skandinaver i Ayia Napa. Alla elever på Scandinavian Bar Academy bor tillsammans i byggnaden SBA Apartments.
I lägenhetskomplexet som består av flera lägenheter bor dessutom personal, workers och guider från våra samarbetspartners vilket bidrar till en fantastisk stämning och gemenskap.
Lägenheterna är av enklare standard med självhushåll och avsedda för 2-6 personer. Man delar alltid boende med personer av samma kön.
Om du bokar med en kompis eller har några specifika önskemål gällande rumsfördelningen – Tveka inte på att kontakta oss!

Allt det nödvändigaste

I lägenheternas kökspentry finns alla nödvändiga köksredskap, kylskåp samt kokplatta.

I samtliga lägenheter finns givetvis ett komplett badrum med wc, dusch/badkar. En uppsättning sängkläder per person ingår.

I hjärtat av Ayia Napa

På detta centralt belägna lägenhetskomplex hittar du både den livliga bargatan och inbjudande restauranger ett stenkast bort.

I direkt anslutning till SBA Apartments hittar du Ayia Napas största poolområde – Pambos Napa Rocks! Alla elever på barskolan har full tillgång till hotellets poolområde och kan nyttja faciliteterna utan extra kostnad.

På området finns två pooler, en härlig poolbar som serverar mat och dryck till fördelaktiga priser samt mängder med solstolar och parasoller som kan nyttjas av skolans elever helt utan extra kostnad.

Håll dig i form

I anslutning till hotellet finner du Ayia Napas bäst utrustade gym som kan nyttjas av skolans elever mot en mindre kostnad.

Övrig Info

Avstånd till strand: 500 m
Avstånd till bargata: 0 m
Air conditioning: Ja
WiFi: Ja
Pool: Ja
Bar: Ja
Restaurang: Ja
Bemannad Reception: Ja