Skip to main content

GUIDESKOLA

Scandinavian Bar Academy har ett unikt samarbete med Utopia Guideschool. Se mer nedan om guideutbildningen som har allt som krävs för att du ska bli en professionell reseledare.

 

Information om Utopia Guideschool

SBA samarbetar med Utopia Guideschool som har resebranschens mest relevanta utbildning. Skolans mål är att skapa branschens bästa guider. Guideskolan är oberoende reseledarutbildning. Det betyder att skolan inte är bunden till något speciellt resebolag, utan utbildar reseledare till hela branschen. Att skolan är oberoende och har en väldigt hög kvalité har bidragit till Utopia har ett bra samarbete med de flesta resebolagen. De flesta resebolagen rekryterar i sin tur många av sina guider från guideskolan.

Guideskolan arbetar mot att utbilda guider som kan klara av alla typer av jobb i resebranschen. Undervisningen är där upplagd utifrån att du ska kunna med den typ av guidejobb som du är intresserad av oavsett om det t.ex. handlar om du vill bli utflyktsreseledare, charterguide eller ungdomsguide.

Guideskolan har något unikt som är jobbgaranti. Det innebär att varje elev som klarar kursen kommer få ett jobb som reseledare.

Läs vidare om Utopia guideskola här.