Skip to main content

Ayia Napa

Ayia Napa är ett paradis för den som söker vackra stränder, sol och upplevelser. Med Nissi Beach som har framröstats flera år i rad som en av Europas vackraste stränder och med en medeltemperatur på 27 grader redan i Maj månad så är det det mest självklara valet av semesterort.

För den som söker festligheter och upplevelser så går ingen besviken. Med över 200 barer och nattklubbar i Ayia Napa så finns det alltid något att välja på, även för den mest kräsna festprissen. Väl på plats finns det även en rad event så som barrundor, partybåtar och poolpartyn. Dessa sker veckovis och är extremt uppskattat bland både turister och de som jobbar på plats.

Här ovan ser du exempel på en vanlig dag i Ayia Napa, några av aktiviteterna vi gör är beachvolleyboll, beerpong, hoppar från klippor m.m. Självklart erbjuder Ayia Napa mer än bara fest och party. Utöver alla barer och nattklubbar kan man hitta på mängder med aktiviteter till bra priser. I utkanten av Ayia Napa ligger vattenparken Waterworld, en av Europas absolut största vattenparker. Temat för parken är grekisk mytologi och här finner du bland annat Apollos rutschkana, Aeolos virvelpool och Poseidons vågpool. Därtill finns det även Bungy Jump, nöjesfält och diverse uthyrning av mopeder, fyrhjulingar och beach buggys. Nedan listar vi några av de populäraste aktiviteterna som du kan uppleva samtidigt som du går bartenderkursen.

Cape Greco (Hoppklippor)

Cape Grecco är ett naturreservat strax utanför Ayia Napa. Området har många sevärdheter att erbjuda som t.ex. de drygt tolv meter höga klipporna. Dessa klippor ger möjligheten till att hoppa, se den vackra utsikten över medelhavet eller klättra ner till de gigantiska grottorna.

Partybåt

Partybåten är en fantastisk upplevelse ute till havs med sol, bad, tävlingar och massa party. DJ:n spelar sommarens absolut hetaste låtar och dansgolvet kokar. Partybåten som är ute till havs i ca: 3,5 timmar brukar ses som den mest uppskattade aktiviteten i Ayia Napa.

Poolparty

Poolpartyt håller hus på hotellet Pambos Napa Rocks som är ett av Ayia napas största hotell. Med ett poolområde som rymmer 2000 personer så är det en given plats att ha eventet på. Väl på eventet så är det 3 timmar fri bar med fantastiskt roliga lekar och tävlingar som gör poolpartyt väldigt händelserikt.

Waterworld

En dag med sol, bad och vattenattraktioner på Cyperns största vattenland. Parken består av mängder av pooler och olika vattenattraktioner för alla åldrar.

Barrunda

Barrundan är ett väldigt populärt event som erbjuds en gång per vecka och är något som Nordic Invasion arrangerar. På barrundan bjuds specialpriser, spex och sköna aktiviteter på varje bar.

Snorkling / Paddelboard

Stränderna i Ayia Napa är otroligt fina. På förfrågan ses vi en eftermiddag på någon av de fina stränderna i Ayia Napa där vi njuter av solen, snorklar i det kristallklara havet och paddlar paddleboard.