Skip to main content

Ta del av ett exklusivt erbjudande

I samarbete med Nordic Invasion

Får du nu en rabattkod om du skriver in dina uppgifter här.

 

 

 

Bartenderkurs utomlands

Att gå SBAs bartenderutbildning utomlands i soliga och händelserika Ayia Napa ger dig inte bara en bartenderutbildning av högsta kvalitet utan även upplevelser utöver det vanliga. Kombinationen av strålande sol, gemenskap, glädje och en kvalitativ utbildning kommer att ge både de grundläggande och djupgående kunskaperna som krävs för att kunna bli en framgångsrik bartender.

 

Genom att gå Scandinavian Bar Academys bartenderkurs i Ayia Napa får du dessutom möjlighet att delta på event som poolparty, temakvällar, besök av havsgrottor och den omtalade partybåten.

 

Scandinavian Bar Academys utbildningsmiljö gör det både roligare och mer lärorikt jämfört med en vanlig barskola. Här blandas soliga dagar på stranden där du lär dig de flairing med lärorika dagar i skolbänken. Du kommer även att praktisera på någon av de populäraste barerna eller nattklubbarna i Ayia Napa vilket ger dig nödvändig erfarenhet när du senare skall ut i arbetslivet. Utöver en enastående utbildning skaffar du dig vänner och minnen för livet vilket gör SBAs bartenderskola unik!

Mer än en vanlig bartenderskola

Genom att utbilda dig till bartender hos Scandinavian Bar Academy blir man legitimerad bartender med ett diplom som öppnar upp nya arbetsmöjligheter världen över.

 

 

Vår bartenderkurs lägger högsta fokus på kvalitet och resultat. Detta innebär att vår utbildning hjälper dig att uppnå dina drömmar och mål för att du sedan ska komma ut i arbetslivet med ett världskänt certifikat.

[templatera id=”1197″]
[templatera id=”1195″]