Ayia Napa

Ayia Napa är ett paradis för den som söker vackra stränder, sol och upplevelser. Med Nissi Beach som har framröstats flera år i rad som en av Europas vackraste stränder och med en medeltemperatur på 27 grader redan i Maj månad så är det det mest självklara valet av semesterort.

För den som söker festligheter och upplevelser så går ingen besviken. Med över 200 barer och nattklubbar i Ayia Napa så finns det alltid något att välja på, även för den mest kräsna festprissen. Väl på plats finns det även en rad event så som barrundor, partybåtar och poolpartyn. Dessa sker veckovis och är extremt uppskattat bland både turister och de som jobbar på plats.

Utöver fester och nattliv erbjuder Ayia Napa och Cypern sevärdheter och upplevelser i världsklass. Hoppklippor, havsgrottor stränder i mängder, ett av Europas största vattenland och mycket mer finns att utforska.

Här ovan ser du exempel på en vanlig dag i Ayia Napa, några av aktiviteterna vi gör är beachvolleyboll, beerpong, hoppar från klippor m.m. Fler av våra aktiviteter som du har möjlighet att delta i kan du se nedan.

Läs mer om de aktiviteter vi erbjuder utanför barskolan. (Klicka på aktiviteterna för att läsa mer)

Poolparty

Barrunda

Ett populärt event som erbjuds en gång per vecka där det bjuds specialpriser, spex och sköna aktiviteter på varje bar.

Vattenland

En eftermiddag med sol, bad och vattenattraktioner på Cyperns största vattenland. Vattenparken erbjuder allt från mindre vattenattraktioner till gigantiska ruschkanor.

 

Partybåt

Fantastisk upplevelse ute till havs med DJ och dansgolv + BBQ i 3,5 timmar. Partybåten brukar ses som det mest uppskattade aktiviteten.